0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Brandblusser | Nofire Brandbeveiliging | Brandblussers

Brandblusser en uw veiligheid? Meer dan 85% van de branden in gebouwen wordt met een draagbare brandblusser succesvol bestreden. Daarom schenkt Nofire.nl veel aandacht aan de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak en de bluscapaciteit van uw brandblusser. Nofire.nl heeft een compleet assortiment van verschillende typen draagbare en verrijdbare brandblussers, sproeischuimblusser, schuimblussers, poederblussers en koolzuursneeuwblussers. De keuze van de te gebruiken brandblusser hangt af van de soort brand die geblust moet worden en de eigenschappen van de blusstof.

Sproeischuimblusser:

(Sproei)schuimblussers zijn vrijwel overal inzetbaar, zeer gebruikersvriendelijk brandblusser en effectief. Bovendien is de nevenschade nihil en wordt het milieu door de blusstof niet of nauwelijks belast.

Sproeischuimblussers geschikt voor toepassing in auto, caravan, boot, garage, woning, schuur, niet-vorstvrije ruimte, werkplaats, enz. De brandblusser bevat een premix (water, AFFF en vorstbeschermer) en is permanent onder druk. Klik hier voor meer informatie sproeischuimblussers.

Poederblusser:

Poederblussers onderscheiden zich onder meer door een uitstekende bluscapaciteit. De blussers kunnen universeel ingezet worden voor het blussen van vaste-stofbranden, vloeistof- en gasbranden (brandklassen A, B en C). Zowel inzet bij hoge als ook bij zeer lage temperaturen is mogelijk. Ook het blussen van onder spanning staande apparatuur levert geen gevaar op. Rekening moet echter worden gehouden met de nevenschade van bluspoeder op elektronische en fijnmechanische apparatuur. Poederblussers moeten daarom alleen daar worden toegepast waar de brand snel en doeltreffend moet worden geblust en de nevenschade van ondergeschikt belang is, zoals bijvoorbeeld in de (petro) chemische industrie. Klik hier voor meer informatie poederblussers.

Koolzuursneeuwblusser:

Koolzuursneeuwblussers, ook wel CO2-blussers genoemd, zijn geschikt voor het blussen van vloeistofbranden (brandklasse B) en branden in onder spanning staande apparatuur. Het grootste voordeel van een koolzuursneeuwblusser is dat de blusstof geen reststoffen achter laat bij gebruik. Nofire.nl levert diverse koolzuursneeuwblussers, die geschikt zijn voor toepassing bij bijvoorbeeld hoogspanningsinstallaties, computerruimten, laboratoria en industrie. Klik hier voor meer informatie koolzuursneeuwblussers CO2 brandblussers.

Meer dan tienduizend producten en onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kan Nofire.nl snel inspelen op vragen uit de markt. Nofire.nl werkt daarom met een eigen team van opgeleide en gemotiveerde servicemonteurs. Het servicenetwerk van Nofire.nl bestaat uit meer dan vijftien professionele servicemedewerkers, die voor U altijd ( 24/7 ) beschikbaar zijn. Informatie? Bel ons Telefoon 0180 - 556 747

Meer weten over onze brandblusser? Vraag het ons!

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze website nog vragen heeft over uw specifieke situatie. De technische adviseurs van Nofire.nl vertellen u graag welke service voor uw situatie van toepassing is. Belt u gerust met de specialisten van Nofire.nl via onze contactpagina, of kijk rustig en doelbewust rond op onze webwinkel.