0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

BRANDBLUSSERS KOPEN

Brandblussers kopen, waar kan ik het beste een brandblussers kopen? Brandblussers kopen, het aloude spreekwoord: "alle waar naar zijn geld" gaat hier op. Er staan af en toe aanbiedingen in folders van bijvoorbeeld bouwmarkten of groothandels die zeer aantrekkelijk lijken maar schijn bedriegt. De ervaring leert dat dergelijke brandblussers van slechte kwaliteit zijn.

In het algemeen blijkt dat deze brandblussers:

- Vaak defect zijn voordat deze worden verkocht
- Soms al jaren in de schappen staan, zodat de fabricatiedatum al reeds verlopen is
- Deze brandblussers moeilijk hervulbaar zijn

Hierdoor bent u op de lange duur duurder uit dan een apparaat zoals dat door de gemiddelde brandbeveiliger geleverd wordt. Neem ook niet de allerduurste apparaten want die kwaliteit staat niet in verhouding met de vaak belachelijk hoge prijs. De bedrijven die deze super-de-luxe apparaten leveren zijn vaak ook nog eens erg duur met het onderhoud en proberen hun markt af te schermen met peperdure onderdelen en vullingen zodat overstappen naar een ander (goedkoper) onderhoudsbedrijf weinig financiële verlichting geeft omdat er in het onderhoud van blusmiddelen de verplichting bestaat om originele onderdelen en vullingen te gebruiken.

Brandblussers kopen, ons advies is dan ook:

- Zoek een betrouwbare leverancier/onderhoudsbedrijf voor uw brandbeveiliging, vaak zijn deze NCP REOB ERKEND.
- Zoek een goede prijs/kwaliteit verhouding door marktonderzoek (vraag bij verschillende bedrijven offertes aan).
- Zoek een bedrijf bij u in de buurt.
- Zit u in het MKB en opereert u niet landelijk, neem dan een klein bedrijf waar men nog klantgerichte service biedt en concurrerende prijzen hanteert.

In Nederland zijn vele betrouwbare NCP REOB ERKEND onderhoudsbedrijven actief in de brandbeveiliging.

Brandblussers kopen, Vraag het ons!

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze website nog vragen heeft over uw specifieke situatie. De technische adviseurs van Nofire.nl vertellen u graag welke service voor uw situatie van toepassing is. Belt u gerust met de specialisten van Nofire.nl via onze contactpagina, of kijk rustig en doelbewust rond op onze webwinkel.