0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Onderhoud | Nofire Brandbeveiliging | Brandblusmiddelen | Brandblussers

Onderhoud brandbeveiliging nodig? Nofire.nl, met de hoofdvestiging in Barendrecht, is een landelijk opererende organisatie. Wij zijn een zelfstandige en zeer dynamische onderneming met een no-nonsens beleid en hebben meer dan 20 jaar ervaring in onderhoud van brandbeveiliging, noodverlichting, brandmeldcentrale en ontruimingsinstallaties. Nofire.nl is een dochteronderneming van RH Brandbeveiliging B.V. en lid van het N.C.P. (Nationaal Centrum van Preventie) en een REOB-erkend onderhoudsbedrijf. Wij voeren onderhoud uit overeenkomstig de NEN-EN 671-3 (brandslanghaspels), NEN 2559 (brandblussers), NEN 1594 (droge blusleidingen), NEN-EN 50172 (noodverlichtingssystemen voor vluchtwegen) en NEN 2535 (brandmeldsystemen).

Met onze modern ingerichte servicewagens en REOB-opgeleide monteurs onderhouden wij elk type brandblusser, brandslanghaspels, droge blusleiding of noodverlichtingsarmatuur. Tevens tekenen en installeren wij brand- en ontruimingsinstallaties. Naast controle, onderhoud, verkoop van blustoestellen, brandslanghaspels, droge blusleiding, noodverlichting en brand- en ontruimingsinstallaties, bieden wij u ook een groot assortiment BHV-materialen, EHBO - BHV verbanddozen, oogspoelflessen, ADR uitrusting, branddekens, rook-, hitte- en koolmonoxidemelders, pictogrammen etc.

Voorkomen is beter dan genezen, een veilig gevoel dus!

Ieder jaar weer wordt in Nederland voor honderden miljoenen euro’s schade veroorzaakt. Vaak vallen er slachtoffers en wordt onherstelbare schade aan het milieu toegebracht. Het ontstaan van brand kan niet altijd worden voorkomen, maar bijna elke grote brand is klein begonnen. Daarom is het van groot belang een beginnende brand snel te signaleren, te isoleren en effectief met het juiste blusmiddel te bestrijden. De steeds strengere eisen gesteld door de overheid, verzekeringen en andere daartoe bevoegde instanties, haken hier op in, en dienen om de schade en andere gevolgen van brand tot een minimum te beperken.


Periodiek onderhoud aan uw brandblusmiddelen:

Het jaarlijks onderhoud en controle van uw brandblusmiddelen is van groot belang voor uw veiligheid en voor de continuïteit van uw bedrijf of organisatie!  In de onderhoudsnorm NEN2559 staan deze procedures uitgebreid omschreven. Niet alleen de Arbo-wet en de Wet Milieubeheer, maar ook verzekeringsmaatschappijen en overheidsdiensten eisen naleving volgens deze norm.


De voordelen van een onderhoudscontract bij Nofire.nl:

Uw brandblussers, blusleidingen, noodverlichting, brandslanghaspels en brandmeldsystemen vragen om regelmatig onderhoud door een deskundig persoon. En het kost maar weinig moeite om één keer per jaar een telefoontje te plegen. Toch wordt het vaak vergeten, met alle gevolgen van dien. Met een onderhoudscontract blusmiddelen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de jaarlijkse controle en het onderhoud van uw brandblusmiddelen. Zodra het weer tijd is voor het jaarlijks onderhoud nemen wij contact met u op. Onze servicedienst komt bij u langs op een tijdstip naar keuze. Bovendien bent u met een onderhoudscontract brandblusmiddelen vaak stukken voordeliger uit! Vraag nu naar ons 100% lager prijsgarantie op uw jaarlijkse onderhoud brandblusmiddelen, blussers, brandmeldcentrale, brandblussers, ontruimingsinstallatie en droge blusleidingen. Zodra er een servicemonteur van Nofire.nl bij u is geweest, bieden wij u een gratis onderhoudscontract en certificaten hier voor aan. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de jaarlijkse controle en het onderhoud van uw brandblusmiddelen.


Meer info over uw onderhoud brandblusmiddelen?
Vult u het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of neem direct contact met ons op Tel. 0180 - 556 747