0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Poederblusser | Nofire.nl | Brandblussers

Uitstekende bluscapaciteit is waarmee de poederblusser van Nofire.nl zich onderscheiden. Poederblussers kan worden ingezet voor gas en vloeistofbranden en tevens ook voor vaste stofbranden (Brandklasse A, B en C). Zowel bij zeer lage als zeer hoge temperaturen kunnen deze brandblussers worden ingezet.

Tevens kan apparatuur wat onder spanning staat, gevaarloos worden geblust. Echter moet er rekening worden gehouden met de nevenschade van de poederblusser (poeder), bij het toepassen op fijn mechanische en elektronische apparatuur. De poederblussers van Nofire.nl zijn voorzien van een rijkskeur. De brandblussers zijn voorzien van een drukindicator, staat permanent onder werkdruk en zijn snel en eenvoudig inzetbaar. De brandblussers worden tevens ook geleverd met ophangbeugel.

Een poederblusser moet alleen worden gebruikt waar het vuur zeer snel en gericht moet worden geblust, en waar de veroorzaakte nevenschade van het poeder niet van belang is (bijv. de petrochemische industrie). Bij het blussen van gassen die in brand staan, wordt het afgeraden om te blussen met een poederblusser. Hoewel het poeder van de brandblusser hiervoor geschikt is, bestaat er een explosiegevaar. Zulke branden kunnen het beste worden gestopt, door de toevoer van gas te sluiten.

De poederblusser heeft een groot blussend vermogen, een moderne efficiënte vormgeving en is door toepassing van een minimaal aan onderdelen zeer bedrijfszeker en snel inzetbaar.

De poederblussers zijn uitgevoerd volgens CEN-NEN-EN (Euronorm).
De poederblusser van Nofire.nl Brandbeveiliging zijn gevuld met ABC bluspoeder op basis van ammonium-sulfaat en geschikt voor alle type branden. De bluswerking is negatieve katalyse en soms afdekkend.

De Nofire.nl Brandbeveiliging poederblussers is speciaal bestemd voor het beveiligen van personenauto’s, boten, caravans, campers, cabines van vrachtwagens, autobussen, woon– en vakantiehuizen, vorkheftrucks etc.

Meer weten? Vraag het ons!

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze website nog vragen heeft over uw specifieke situatie. De technische adviseurs van Nofire.nl vertellen u graag welke service voor uw situatie van toepassing is. Belt u gerust met de specialisten van Nofire.nl Brandbeveiliging via onze contactpagina, of kijk rustig en doelbewust rond op onze uitgebreide online webwinkel. Telefonisch contact? Tel. 0180 - 556 747.