0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Vluchtladders Informatie | Nofire.nl | Vluchtladders

Vluchtladders? Vluchtladders informatie, een brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor. De belangrijkste factor in geval van zo’n noodsituatie is tijd. Bij brand wil je natuurlijk dat iedereen het pand zo snel en veilig mogelijk kan verlaten. Alleen zijn de vluchtwegen bij brand mogelijk niet goed bereikbaar of begaanbaar, een raam is dan soms de enige vluchtroute om het pand veilig te verlaten, vluchtladders zijn bij deze geen overbodige luxe!.

Onze vluchtladders zijn ontworpen om snel en adequaat te kunnen reageren in zo’n situatie. Je kunt de vluchtladder eenvoudig bevestigen en uitrollen door dat onze vluchtladders licht in gewicht zijn en vrij makkelijk te hanteren. Op het moment dat er brand uitbreekt in je pand of huis kan een vluchtladder je leven redden.

Vluchtladders? Zijn de vluchtroutes niet meer begaanbaar, dan zijn vluchtmiddelen een goed alternatief om u te helpen snel uw huis te ontvluchten. Er zijn verschillende soorten vluchtladders te koop. De meest praktische en gangbare hiervan is de uitwerpladder. Dit is een opvouwbare ladder die is gemaakt van touw, stalen ketting of staalkabel.

Uitwerpladders zijn licht in gewicht en vrij gemakkelijk te hanteren. Thuis opbergen is eenvoudig als klein pakketje in de kast of onder uw bed. Uw garantie voor snel en veilig vluchten, want brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor, daarom “Tijd” is de belangrijkste factor in deze noodsituaties.

De Nofire.nl vluchtladders zijn speciaal ontworpen om snel en simpel op deze problemen te kunnen reageren, eenvoudigweg aan de vensterbank bevestigen en uitrollen.

Bevestigingspunten voor deze vluchtladders zijn: verhuisbalk, radiator, raamkozijn of vensterbank. Als de ladder op de juiste manier is bevestigd, kunnen meerdere mensen tegelijk er gebruik van maken. De treden zijn voorzien van blokjes, waardoor de ladder niet pal tegen de muur komt te hangen en meer houvast voor de voeten geeft.

Uitwerpbare ladders zorgen voor een snel te gebruiken extra vluchtweg. Ze zijn van buitenaf onzichtbaar waardoor een gevel niet wordt ontsiert.
In ons assortiment vindt u zeer stabiele en altijd gebruiksklare kettingladders die vast gemonteerd dienen te worden.

Als u er één aanschaft, probeer de vluchtladder altijd meteen thuis uit. U weet dan welk bevestigingspunt u kunt gebruiken en of de ladder ook de juiste lengte heeft. Vluchtladders, uitwerpladders zijn verkrijgbaar in onze webwinkel, u kunt deze online via de website bestellen.

Nofire.nl Brandbeveiliging "Uw garantie voor snel en veilig vluchten".