0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Ajax brandslanghaspels

Nofire.nl levert Ajax brandslanghaspels en heeft een breed assortiment Ajax brandslanghaspels in huis: van brandslang- tot werk- en industriële haspels. Veiligheid, montage en bedieningsgemak zijn hierbij essentiële pluspunten. De Ajax brandslanghaspels worden geproduceerd in eigen beheer volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Er wordt veel aandacht besteed aan productontwikkeling. Een goed voorbeeld hiervan is de haspel met automatische afsluiter. De gepatenteerde Ajax afsluiter gaat na één omwenteling van de brandhaspel automatisch open. Mede hierdoor weet Ajax een optimaal veilige situatie te creëren: de kraan hoeft immers niet handmatig opengedraaid te worden, waardoor de gebruiker altijd verzekerd is van watertoevoer. Op cruciale momenten gaat het om kostbare seconden en die gaan zo nooit verloren.

Alle Ajax Euro en Euro-Plus 3/4" en 1" brandslanghaspels met handbediende en automatische afsluiter hebben een CE-keur, zijn voorzien van KIWA-keur en voldoen aan de Europese norm NEN 671-1. De zwenkbare en vaste slanghaspels met handbediende afsluiter zijn bovendien goedgekeurd door het ANPI voor toepassing in Nederland en Belgie.

Stel Aflopende Sortering in

Stel Aflopende Sortering in