0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Bonpet brandblusser

De Bonpet Brandblusser, revolutionair in brandbestrijding, wat dit produkt uniek maakt is de gepantenteerde vloeistof die in de produkten verwerkt zit, deze zorgt er voor dat de brand automatisch word gedoofd en dat een nabrand niet mogelijk is. Zo zorgt de Bonpet brandblusser ervoor dat u een brand voorkomt!

Het Bonpet brandblus-apparaat wordt gebruikt om brand te blussen als een autonome instelling, dus zonder tussenkomst van de mens. Ook in plaats van draagbare blustoestellen of als een aanvullend blusmiddel in nauwe ruimtes is de ampul zeer geschikt. De Bonpet brandblusser is zeer geschikt voor o.a. smeulende vaste stoffen (bijv. hout, papier, stro, steenkool, textiel), niet-smeulende stoffen (bijv. kunststoffen) (klasse A branden) Maar ook voor vloeibare stoffen niet oplosbaar in water (zoals benzeen, ether, olie brandstof), evenals condenseerbare vaste stoffen (bijvoorbeeld paraffine), vloeibare stoffen oplosbaar in water (bijv. methylalcohol, glycerine) (klasse B branden). Alkaline en aardalkalimetalen en stoffen die verbranden zonder luchtverplaatsing (klasse D brand) kunnen niet met de Bonpet Ampul worden geblust.

Bonpet brandblusser ampul verkrijgbaar bij Nofire.nl Brandbeveiliging in 4 verschillende kleuren; rood, blauw, wit en zilver.