0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Brandblusser kopen | Nofire.nl | Brandblussers

U wilt voor uw eigen veiligheid en uw medewerkers een brandblusser kopen? Waar kan ik een brandblusser kopen? U kunt onze brandblusser kopen of huren tegen hele scherpe tarieven en een uitstekende kwaliteit. Ook zijn onze brandblussers CE goedgekeurd, gecertificeerd voor de Nederlandse markt middels een Rijkstype Keurmerk en belangrijk voordelig geprijsd! Het aloude spreekwoord: "alle waar naar zijn geld" gaat hier op. Er staan af en toe aanbiedingen in folders van bijvoorbeeld bouwmarkten, supermarkten of groothandels die zeer aantrekkelijk lijken maar schijn bedriegt. De ervaring leert dat dergelijke apparaten van slechte kwaliteit zijn. Brandblusser kopen? Laat het ons weten, wij bieden u de goedkoopste brandblusser aan.


In het algemeen blijkt dat, ze eerder kapot zijn of soms al lang in het schap staan, maar ook zeer moeilijk te hervullen zijn Hierdoor bent u op de lange duur voordeliger uit met een apparaat zoals dat door de gemiddelde brandbeveiliger geleverd wordt. Neem ook niet de allerduurste apparaten want die kwaliteit staat niet in verhouding met de vaak belachelijk hoge prijs.

De bedrijven die deze super-de-luxe apparaten leveren zijn vaak ook nog eens erg duur met het onderhoud en proberen hun markt af te schermen met peperdure onderdelen en vullingen zodat overstappen naar een ander (goedkoper) onderhoudsbedrijf weinig financiële verlichting geeft omdat er in het onderhoud van blusmiddelen de verplichting bestaat om originele onderdelen en vullingen te gebruiken.

Bij het kopen van een brandblusser voor uw kantoor, huis of appartement, is het belangrijk om te begrijpen de alfabetische codering systeem dat de vier belangrijkste typen van branden beschrijft. Deze codes komen overeen met de aard van de brandblusser die je nodig hebt om ze te bestrijden. Het gebruik van het verkeerde type brandblusser kan een gevaarlijke situatie nog gevaarlijker.

Als het gaat om soorten brand, kunnen de meeste mensen verwachten te maken krijgen met een klasse A-brand waarbij gemeenschappelijke droge brandbare stoffen, zoals papier en hout. Een brandblusser met water en schuim ( sproeischuimblussers ) met druk gas moet voldoende zijn voor de kleine klasse A branden, maar niets anders. Voor het kopen van een brandblusser, op zoek naar de letter aanduiding (A, B, C, D of een combinatie) of een foto afgebeeld van de precieze type (n) van het vuur is ontworpen om te vechten. Een op basis van schuim brandblusser is alleen beoordeeld A voor gemeenschappelijke brandbare materialen. Nooit gebruiken op vet of elektrische branden.

A Klasse B brand type betreft brandbare vloeistof, zoals olie of vet of benzine. Een brandblusser voor een klasse B brand ( koolzuusneeuwblussers ) kan een levering van kooldioxide ( CO2 ) die de vlam zonder verspreiding verstikt het. Dit type brandblusser kan ook werken aan elektrische branden, maar het zal niet smoren klasse A branden effectief. Een klasse B brandblusser kan uitzenden droog ijs tijdens het gebruik, dus vermijd contact met de huid.

klasse C branden elektrische aard zijn. Een klasse C brandblusser gebruikt ofwel een droog chemisch poeder of een andere vorm van koolstofdioxide die geen elektriciteit geleidt. Klasse D branden zijn over het algemeen veroorzaakt door reactieve metalen zoals magnesium of natrium, dus de meeste home brandblussers zijn niet beoordeeld om hen te behandelen. U wilt een brandblusser kopen maar wilt hier meer informatie over? Kijk hier voor onze uitgebreide webwinkel. Of neem telefonisch contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoon: 0180 - 556 747.