0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Brandmeldinstallatie | Nofire Brandbeveiliging | NCP Erkend Onderhoudsbedrijf

Brandmeldinstallatie verplicht? U heeft een brandmeldinstallatie of moet van de brandweer een brandmeldinstallatie in uw gebouw op hangen? Vergis u niet, de eisen aan een brandmeldinstallatie zijn vele malen zwaarder dan aan uw alarmcentrale. Als beheerder van de brandmeldinstallatie heeft u een belangrijke taak in het operationeel houden van het systeem. De wettelijke eis is dat het systeem in 99,7 procent van de tijd volledig functioneert. Dit is allemaal geregeld in NEN 2535, 2575 en uw gebruikersvergunning.

Hoe u deze hoge eis kunt waarborgen? Door middel van periodieke maandelijkse en viermaandelijkse controles van het systeem. De installateur van uw brandmeldinstallatie voert die controles niet uit, wij kunnen u daar wel bij van dienst zijn. Een brandmeldinstallatie of een branddetectie systeem (een synoniem) is een wezenlijk onderdeel van de brandbeveiliging preventie. Anders dan bouwkundige brandpreventie, die zich vooral bezig houd met het voorkomen van voortplanting van de brand, is een brandmeldinstallatie (nog een synoniem) erop gericht anderen te laten weten dat er een brand aanwezig is.

Een brand is nooit 100% te voorkomen. Zeker niet als u bedenkt dat de meeste branden worden veroorzaakt door kortsluiting en brandstichting. Veel ondernemers zien de noodzaak nog niet van branddetectie. Wel is het de normaalste zaak dat er brandblussers en brandhaspels in het bedrijf aanwezig zijn. Maar kortsluiting en brandstichting gebeurt ook buiten kantooruren en wie meldt u dan de brand? Juist een goed branddetectiesysteem.

60% van de bedrijven gaat failliet door een grote brand, terwijl bijna iedereen denkt dat hij zijn zaakjes goed geregeld heeft. Helaas stelt de brandbeveiliging in de meeste bedrijven niet meer voor dan het hebben van blusmiddelen en een stukje informatie brandbeveiliging in de vorm van een brandkluis. Uw bedrijf binnen één uur weg? Laat u niet verrassen voorkom dat al uw geïnvesteerde tijd, energie, ideeën en kapitaal niet verbranden of nog erger dat uw goed verzorgde pensioen in vlammen opgaat.

Nofire.nl verkoopt en verhuurt branddetectiesystemen bijna altijd uitgebreid met een brandmeldinstallatie (u wilt immers dat iedereen het pand veilig kan verlaten). Nofire.nl , levert betaalbare brandmeldsystemen. Bescherm uw vermogen en maak een afspraak! Bel of email ons Tel. 0180 - 556747