0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Brandvertragend impregneren

Brandvertragend impregneren? Met Nofire Firestop kunt u allerlei materialen brandveiliger maken. Denk aan uw gordijnen, feestversiering of de kerstboom. Impregneermiddel voorkomt dat materiaal snel vlamvat. Het vertraagt de brand en zorgt ervoor dat het vuur zich niet snel uitbreidt. Voor het brandvertragend impregneren van planten, bloemen, kerstbomen, kerstdecoraties, textiel, karton, riet e.a. door middel van sprayen of het foulard (volbad)-principe. Nofire Firestop impregneermiddel is een effectieve kleurloze en vrijwel reukloze geconcentreerde vloeistof, die snel kan worden opgenomen door waterabsorberende en niet absorberende materialen. Na droging blijven de actieve bestanddelen van Nofire Firestop impregneermiddel achter en voorzien het materiaal van brandvertragende eigenschappen.

Door de opschuimende werking wordt het behandelde materiaal met Nofire Firestop zodanig beschermd dat zij moeilijk ontvlambaar worden. Het type brandvertrager is afhankelijk van het te behandelen product, doch na behandeling kan worden gesteld dat de behandelde producten, zoals b.v. gordijnstoffen, mengvezels etc. kunnen worden geclassificeerd als "moeilijk ontvlambaar" volgens de norm NEN EN ISO 6941 (navlamduur < 15 seconden, nagloeiduur < 60 seconden).


Behandelde materialen voldoen aan de hoogste esthetische kwaliteitseisen. Het is niet agressief voor kleur en vezel en veroorzaakt geen zout- of schimmeluitslag en is absoluut gifvrij. Het product is niet huid- of oogirriterend en heeft een neutrale pH-waarde, waardoor het product uitermate gebruiksvriendelijk is. Indien na behandeling het product met water wordt gereinigd of met water in aanraking komt, vervalt het Certificaat van Behandeling en is nabehandeling noodzakelijk. In veel gevallen is chemisch reinigen (tot 10 maal) van het behandelde product wel toegestaan. Normaal onderhoudsprogramma, waarvan de frequentie afhankelijk is van de weersinvloeden, garandeert dat de brandvertragendheid behouden blijft. Stuur ons een bericht voor een passend advies over de juiste keuze, hoeveelheid en applicatie van de impregneermiddelen.

Stel Aflopende Sortering in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel Aflopende Sortering in
Pagina:
  1. 1
  2. 2