0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

GESCHIEDENIS

RH Brandbeveiliging B.V. is door Rick Hoppezak opgericht in 2001, het bedrijf richt zich op bedrijven, schepen en de kantorenmarkt. Met succes, want inmiddels hebben wij een tevreden klantenkring door heel Nederland, Belgie en Duitsland opgebouwd.

Geschiedenis:

2001:
Rick Hoppezak is samen met zijn vrouw begonnen in een schuur aan huis. Hij voerde de inspectie uit op de locaties van de klanten en het onderhoud voerde hij uit in de schuur aan huis. Zijn vrouw deed de administratie van het bedrijf.

2006:
In 2006 zijn er een tweetal garageboxen gehuurd in Barendrecht waarin de voorraad brandblusmiddelen werden gestald. Dit werd aan het einde van 2008 te klein.

2008:
Aan het einde van 2008 heeft RH Brandbeveiliging B.V. haar intrek genomen in een professioneel en juist geoutilleerd bedrijfspand te Barendrecht voor het onderhoud aan brandblusmiddelen.


2009:
RH Brandbeveiliging B.V. heeft inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd met vele grote bedrijven zoals de BAM, Ministerie van defensie etc.
Eind 2009 is er een hele leuke samenwerking tot stand gekomen met een grote verzekeraar Interpolis. Zij wilde de klanten er op wijzen dat preventie een goede basis is om emotionele schade na brand te voorkomen. Uitkeren na schade is alleen maar een pleister op de wonden.
RH Brandbeveiliging B.V. verzorgt de levering van de inmiddels landelijke bekende webshop van Interpolis www.interpolispreventiewinkel.nl.

2010:
Realisatie nieuwe website van RH Brandbeveiliging B.V. is een feit Nofire.nl, website is reeds online gegaan op 1 April 2011. Nofire.nl is in Nederland de erkende toonaangevende onderneming op het gebied van de brandbeveiliging. Het totale scala brandpreventie, detectie, bestrijding en nabehandeling wordt bestreken met een hooggekwalificeerd aan service en assortiment van producten en diensten.

2011:
Aan het begin van 2011 blijkt dat de ruimte van het bedrijfspand te Barendrecht wederom te klein is geworden.
RH Brandbeveiliging B.V. krijgt de sleutel van pand ernaast op 14 maart 2011. De bedrijfs en kantoor ruimte is verdubbeld.

Heden:


De afgelopen jaren heeft RH Brandbeveiliging B.V. zich ontwikkeld tot een dienstverlener waar aan u uw totale zorg rondom brandveiligheid kunt uitbesteden: van advies tot inrichting met brandblusmiddelen en van aanschaf tot onderhoud. Dit is voortgekomen door mond-tot-mondreclame over onze werkwijze, service en kwaliteit.

Visie:

RH Brandbeveiliging B.V. streeft er dagelijks naar om de kwaliteit en service van haar diensten te actualiseren en waar nodig te verbeteren. Onze visie is om door een eerlijk advies en mond-tot-mondreclame een grote tevreden klantenkring op te bouwen in de komende jaren.

Meer weten? Vraag het ons!

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze website nog vragen heeft over uw specifieke situatie. De technische adviseurs van Nofire.nl vertellen u graag welke service voor uw situatie van toepassing is. Belt u gerust met de specialisten van Nofire.nl Brandbeveiliging via onze contactpagina, of kijk rustig en doelbewust rond op onze uitgebreide online webwinkel. Telefonisch contact? Tel. 0180 - 556 747.