0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Impregneren kerstbomen

Nofire Brandbeveiliging houdt zich bezig met het brand en vlamvertragend behandelen van diverse materialen. Waaronder het impregneren van kerstbomen, textiel en decoratie materiaal. Uiteraard is het mogelijk om met ons uitgebreide assortiment brandblussers eventuele onstane branden te blussen, echter is het beter dit te voorkomen door het impregneren van uw kerstbomen, ons impregneermiddel voor kerstbomen wordt geleverd incl. drukspuit, en hierdoor gelijk klaar voor gebruik

Naast het leveren van brandblussers, hebben wij dus ook impregneermiddelen in ons assortiment. Hiermee behalen wij de hoogst mogelijke resultaten in de ratings. De brandbeveiligings afdelingen van de brandweer geven de voorkeur aan het laten impregneren van bijvoorbeeld kerstbomen, door gespecialiseerd bedrijven. Daarom is Nofire.nl hiervoor gecertificeerd, waardoor het impregneren volgens de vastgestelde eisen voldoet. In het gebruik is impregneermiddel erg afhankelijk van de soort- en kwaliteit van een stof. Hierdoor hoort iedere stof een andere behandeling te hebben. Hierin kunnen wij u adviseren.

Nofire.nl is gecertificeerd voor het brandvertragend impregneren. De verschillende impregneermiddelen zijn een waterige oplossing van niet giftige organische en anorganische bestanddelen van voornamelijk impregneren textiel zoals gordijnen, vitrage en bankstellen. Mocht u de behoefte hebben om het impregneren specialistisch door Nofire Brandbeveiliging te laten uitvoeren, kunt u contact met ons opnemen. De kerstbomen worden dan door ons bij u op locatie of bij ons behandeld door een specialist. U krijgt na afloop een certificaat van behandeling. Hiermee kunt u aantonen dat u een brandveilige kerstboom heeft. Dit certificaat wordt u verplicht door de gemeente, de brandweer, verzekeringsmaatschappijen en/of milieudienst.

Stel Aflopende Sortering in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel Aflopende Sortering in
Pagina:
  1. 1
  2. 2