0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Noodverlichting LED | Nofire Brandbeveiliging | Noodverlichting

Noodverlichting LED nodig? Noodverlichting LED wordt in vele situaties toegepast om in geval van calamiteiten uitgangen of nooduitgangen beter zichtbaar te maken. Ook als alle stroomtoevoer uitvalt moet de LED noodverlichting zichtbaar blijven branden voor een bepaalde periode. Het is dus essentieel dat kwaliteit en continuïteit gewaarborgd is.

Veilig, onderhoudsarm en kostenbesparend:

Door gestelde eisen van noodverlichting LED en de situatie waarin deze verlichting haar functie voldoet is jaarlijks onderhoud een verplichte bijkomstigheid. Dit heeft onder andere te maken met de traditionele TL noodverlichting. Veel voordeel kan behaalt worden als noodverlichting wordt uitgerust met LED noodverlichting. De levensduur is langer en de armaturen zijn onderhoudsarm, waardoor de frequentie van het jaarlijks onderhoud kan dalen. Het energieverbruik is significant lager en daarbij is het aantal branduren op de accu, dankzij de energiezuinige LED verlichting, vele malen langer waardoor de grotere mate van veiligheid wordt bereikt.

Onderhoud van LED Noodverlichting:

Ook in deze situaties geldt dat gebruik van LED Noodverlichting veel voordelen maar ook positieve effecten met zich mee brengt. Onderhoudsarm, lange levensduur en langere brandtijd in geval van calamiteiten en uiteraard minder energieverbruik. Organisaties, overheden, instellingen, bedrijven en overige gebouwen waar LED noodverlichting gebruikt wordt zijn nu instaat om structureel kosten te verlagen. Zowel op energiekosten, als mede vervangings- en onderhoudskosten.

Noodverlichting LED:

Wilt u de bedrijfszekerheid van uw LED noodverlichting verhogen, maar uw onderhoudskosten verlagen? 
Nofire.nl noodverlichting LED biedt u service en onderhoud in aantrekkelijk geprijsde diensten aan. Door  inspectie en/of onderhoud van vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting aan Nofire.nl uit te besteden houdt u service en onderhoud niet alleen overzichtelijk maar ook heel betrouwbaar. Tevens voldoet de noodverlichting LED ook aan bepaalde normen: NEN-EN 1838. Verlichtingstechniek noodverlichting. NEN 6088. Vluchtrouteaanduiding. NEN 1010.

U als werkgever bent verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers. Noodverlichting dient primair om de veiligheid van personen in gebouwen of op werkplekken te garanderen. Nood-evacuatieverlichting stelt aanwezigen in staat het gebouw of werkplek op een veilige wijze te verlaten en zo paniek te voorkomen. Noodverlichting LED wordt gevoed door een bron die onafhankelijk is van de bron die de normale verlichting voedt en werkt dus als de voeding van de normale verlichting in gebreke blijft.

Noodverlichting is van essentieel belang voor de veiligheid in openbare gebouwen en op werkplekken, we hebben het dan ook over een veiligheidsproduct. Niet alleen door hun lage stroomverbruik maar ook door gereduceerde onderhoudskosten. Dit dankzij de lange levensduur van LED's tot zo'n 50.000 branduren.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten dan kunt u vrijblijvend informatie aanvragen. U kunt telefonisch contact opnemen of via  e-mail. Bezoek ook eens onze nieuwe webshop! Hierop is een uitgebreid assortiment aan noodverlichting LED te zien met bijbehorende accessoires,  maar ook op LED gebied wordt u het nodige geboden. U wenst meer informatie over noodverlichting met LED? Bel ons 24/7 op telefoon 0180 - 556747.