0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Schuim brandblussers

De Nofire.nl schuim brandblussers is zowel voor klasse A- en B branden geschikt en wordt ingezet in situaties met veel risico. Nofire.nl schuim brandblussers zijn uitgevoerd volgens CEN NEN EN Euronorm. Blusschuim heeft een veilige en snelle werking, in het bijzonder waar het brandbare vloeistoffen betreft zoals olie, alcohol, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastics. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een film over de brandhaard. Door afdekking van het oppervlak wordt herontbranding van dampen voorkomen. Door deze eigenschappen zijn de Nofire.nl schuim brandblussers zeer geschikt voor gebruik door onervaren personen.

Het schuim in de Nofire.nl schuim brandblussers bevat AFFF-Biohydrofilm, een filmvormend schuim, dat met name bij gebruik in draagbare brandblussers zeer effectief is. Biohydrofilm heeft een lange levensduur en brengt geen schade toe aan materialen, en aan het milieu. Alle versies zijn uitgerust met een nieuw ontworpen spuitmond. Daarmee wordt een meer effectieve verspreiding en een betere dekking van het schuim verkregen. Ook als de brandblusser door minder ervaren gebruikers gehanteerd wordt.

Alle brandblusapparaten schuim brandblussers worden geleverd met beugel voor wandmontage en zijn aan de buiten- en de binnenzijde voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor een grote corrosieweerstand wordt verkregen.

Stel Aflopende Sortering in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel Aflopende Sortering in
Pagina:
  1. 1
  2. 2