0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Sproeischuimblusser | Nofire.nl | Sproeischuimblussers

Een sproeischuimblusser is bestemd voor de brandklassen A en B met een mogelijkheid voor de brandklasse F. De sproeischuimblusser veroorzaakt weinig nevenschade bij gebruik en kunnen zonder gevaar gebruikt worden op electrische apparatuur. Door de speciale sproeinozzle op de sproeischuimblusser is de blusstraal niet electrisch geleidend. Om deze twee belangrijke redenen worden sproeischuimblussers steeds meer toegepast.

De werking van een sproeischuimblusser, het schuim dringt diep door in vaste stoffen als papier en hout en is eveneens zeer effectief op vloeistoffen. Schuim heeft een stikkende en verkoelende werking op diversen materialen en vloeistoffen.

Door deze bluseigenschappen is deze blusser, ook wel eens schuimblusser genoemd, geschikt voor het gebruik in kantoren, werkplaatsen, showrooms , scholen, ziekenhuizen.

De sproeischuimblusser is gekeurd volgens het Besluit draagbare blustoestellen en zijn voorzien van het daaraan verbonden rijkskeur. De sproeischuimblussers staan permanent onder werkdruk, zijn voorzien van een drukindicator en zijn snel en eenvoudig inzetbaar.

Op plaatsen waar grote brandrisico’s van vaste en/of  vloeibare stoffen aanwezig zijn, zorgen de blussers voor een uitstekende brandbeveiliging.
De sproeischuimblusser wordt geleverd incl. controlesticker en met een ophangbeugel.

De sproeischuimblusser is ook leverbaar in de BIO versie, deze BIO sproeischuim kapselt olie en brandstoffen in en breekt deze af,
waardoor brand-en explosiegevaar vermindert en milieuschade beperkt wordt. Zeer geschikt voor het gebruik aan boord,
bijzonder gebruikvriendelijk en met een lange spuitduur. Voor particulieren en professional.

Deze sproeischuimblusser hebben een grote bluscapaciteit, geven weinig nevenschade bij gebruik en zijn ook geschikt voor onder spanning staande apparatuur.
Geschikt voor het blussen van branden in de brandklassen A en B.

Meer weten? Vraag het ons!

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze website nog vragen heeft over uw specifieke situatie. De technische adviseurs van Nofire.nl vertellen u graag welke service voor uw situatie van toepassing is. Belt u gerust met de specialisten van Nofire.nl via onze contactpagina, of kijk rustig en doelbewust rond op onze webwinkel.