0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Vluchtwegverlichting

Conform het Gebruiksbesluit én de Arbo-wet dient ieder gebouw vluchtwegverlichting en noodverlichting aanwezig te zijn die tenminste eenmaal per jaar onderhouden en gecontroleerd wordt. Nofire Brandbeveiliging neemt de zorg om aan uw wettelijk verplichting te voldoen uit handen door jaarlijks het onderhoud aan uw vluchtwegverlichting op tijd uit te voeren, conform NEN-EN 50172. Onze 5 vluchtwegverlichting monteurs zijn niet alleen electro-technisch geschoold, maar ook gedegen opgeleid in noodverlichting. Zij onderhouden en controleren alle merken vluchtwegverlichting, zowel centraal als decentraal. Ook kunnen zij u volledig adviseren over de juiste projectering van noodverlichting. Een gerust gevoel. De service auto's zijn volledig uitgerust om in één bezoek alles in orde te maken.

Tijdens het jaarlijkse onderhoud wordt de functionaliteit van het armatuur en de vluchtroute en bewegwijzering gecontroleerd. Van permanent brandende armaturen worden de lampen (levensduur ongeveer 14 maanden) standaard vervangen. Accu's worden gecontroleerd en in het 5e jaar vervangen om één uur autonomie te waarborgen. Tenslotte worden de armaturen gereinigd en verzegeld.
Door tijdig lampen en accu's te vervangen, voorkomt u onnodige schade en extra kosten aan printplaten en armaturen!

Onderhoud en advies van vluchtwegverlichting snel en goed geregeld? Professioneel onderhoud en advies door specialisten in noodverlichting. Bel ons voor vrijblijvend advies op uw locatie. Telefoon 0180 - 556 747.

Stel Aflopende Sortering in

Stel Aflopende Sortering in