0

€ 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Waterkanonnen

Bij ons vindt u waterkanonnen met verschillende capaciteiten en worpwijdten. Wat is eigenlijk een waterkanon, waar worden deze toegepast? Waterkanon is een hulpmiddel dat door de brandweer, scheepvaart ( anti piraterij ) ingezet wordt om grote hoeveelheid water over relatief grote afstand te spuiten. Waterkanon wordt ingezet voor het koelen van naast een brandhaard gelegen eigendommen of tanks, langdurige, brandhaarden of plaatsen waar langdurig verblijf van brandweermensen ongewenst is in verband met hitte of andere gevaren. Waterkanonnen leverbaar met schuim, water of poeder.

Veel waterkanonnen hebben ook de mogelijkheid om het water te vernevelen waardoor een waterscherm ontstaat. Dit wordt gebruikt om te voorkomen dat de hitte van een brand andere objecten aanstraalt of om een relatief koele werkplek voor brandweermensen te creëren. De Nofire Brandbeveiliging schuimkanon en poederkanon zijn direct uit voorraad leverbaar.

Nofire Brandbeveiliging heeft een nieuw detectie- en bestrijdingssysteem ontwikkeld dat schepen moet beschermen tegen piraten. Vanaf de brug kunnen waterkanonnen worden bediend om piraterij activiteiten van het dek te weren. Er werden totaal al 53 schepen gekaapt in 2011 door piraten, en er werden in totaal 445 schepen aangevallen. Dat betekent een stijging van 10% ten opzichte van 2010.
Meer informatie waterkanonnen vind u op onze website, of bel ons Tel. 0180 - 556 747.